Inplantings- of landschapsmaquette

Realistisch 3D-model

Een inplantings- of landschapsmaquette van Studio Abstract geeft de omgeving van een bepaald gebied weer in een realistisch 3D-model. Deze maquette kan een verduidelijking zijn van het concept en geeft de toekomstige of bestaande situatie weer. Bij een landschapsmaquette ligt de nadruk letterlijk op de omgeving, inplanting van een gebouw, project, wegen enz. in de context. Een inplanting of landschapsmaquette biedt zeer veel mogelijkheden.

Landschapsmaquette

op maat

Een maquette zegt veel meer dan een uitgetekend plan. Er zijn cijfers die aangeven hoe waardevol een maquette voor iemand kan zijn. Inzicht bieden of vergroten is een belangrijk aspect van de visualisatie. Verder is het een al dan niet eerste tastbare representatie van de realiteit.

Prijzen en opties

Wij werken met richtprijzen die vastgelegd zijn volgens een medium. Dit betekent dat elk project een andere, variabele prijs zal hebben. Echter streven we ernaar volgens ons medium te werken. Contacteer ons voor de juiste prijs voor uw project.

Wenst u een maquette met stolp? Dat kan! Wij adviseren een stolp om vuil, stof, of beschadiging te vermijden en de duurzaamheid van uw inplantings- of landschapsmaquette te garanderen.

Een nog professioneler uitzicht voor uw maquette? Dan raden wij u aan een sokkel mee te bestellen. In overleg kiezen we materiaal, kleur en afwerking voor uw sokkel.

Op zoek naar een partner voor al uw maquettes en 3D-projecten?

Studio Abstract visualiseert uw project!
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Studio Abstract ontvangen. Uitschrijven? Klik hier.