Traditionele maquette

Project met textuur

Bij een traditionele maquette van Studio Abstract is het mogelijk het project in kleur of in wit uit te werken. Hiervoor gebruiken we standaardmateriaal, dat ons toelaat textuur aan te brengen om de beleving van de maquette te maximaliseren. De maquette krijgt zo een eigen identiteit die het gevoel van het werkelijke gebouw zal evenaren.

Graag meer werken van ons bekijken?

Traditionele maquette

Ieder heeft een andere voorkeur of smaak. Om het door u gewenste eindresultaat te bereiken, stellen we ons zeer flexibel op. Ook bekijken we intern wat voor u de juiste oplossing is voor het maken van uw traditionele maquette. Omgeving, bestrating, waterwegen, of andere herkenbare elementen zullen in samenspraak met u op de maquette worden verduidelijkt. Dit komt de beleving en de oriëntatie ten goede.

Prijzen en opties

Wij werken met richtprijzen die vastgelegd zijn volgens een medium. Dit betekent dat elk project een andere, variabele prijs zal hebben. Echter streven we ernaar volgens ons medium te werken. Contacteer ons voor de juiste prijs voor uw project.

Wenst u een maquette met stolp? Dat kan! Wij adviseren een stolp om vuil, stof, of beschadiging te vermijden en de duurzaamheid van uw traditionele maquette te garanderen.

En nog professioneler uitzicht voor uw traditionele maquette? Dan raden wij u aan een sokkel mee te bestellen. In overleg kiezen we materiaal, kleur en afwerking voor uw sokkel.

Op zoek naar een partner voor al uw maquettes en 3D-projecten?

Studio Abstract visualiseert uw project!
Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Studio Abstract ontvangen. Uitschrijven? Klik hier.