Over ons

Passie voor architectuur

Wij brengen architectuur tot leven. Gegroeid vanuit een passie voor mooie bouwwerken en gestoeld op studie en ervaring. Maar vooral gevoed door de vraag in de markt naar meer verduidelijking en visualisatie van ontwerpplannen. Die behoefte vertalen wij bij Studio Abstract naar maquettes. En zo bieden wij meer inzicht en efficiëntie voor bouwprojecten, alsook een toekomstgerichte en vernieuwende kijk op architectuur.

Maquette als meerwaarde aanzien69%
Maquette als vertrouwensband73%
Maquette als inzicht voor het project87%
Maquette als verkoopsovertuiging93%

Maquette als meerwaarde

Met landschapsmaquettes, traditionele maquettes en 3D-printing staan wij projectontwikkelaars, immokantoren en architecten bij in gans Vlaanderen. Elke maquette is een absolute meerwaarde voor klant, koper én omgeving. Ze biedt meer duidelijkheid over de te bouwen constructie en hoe die in het landschap past, ze highlight de pluspunten en geeft een impressie van grootte en ruimte. Een maquette zorgt voor een beleving die u met enkel uitgetekende plannen niet bereikt. Onze ervaring leert dat een project door een maquette doorgaans sneller verloopt en positief wordt onthaald.

Eigen atelier

De maquettes maken we in eigen atelier in Genk, met duurzame materialen en technieken. Hier waken we ook zorgvuldig over de kwaliteit en service. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we snel inspelen op uw wensen en project.

Grote en complexe opdrachten en bouwwerken? Wij gaan de uitdaging aan. U krijgt van ons een perfecte visualisatie, voor een uitstekende oriëntatie. Onze teamleden vullen elkaar aan en bekijken elkaars werk met een kritische blik. Dit komt de groei van ons bedrijf ten goede, maar ook u als klant. Samen zorgen we voor het perfecte resultaat.

Ons team

Philippe

Eric

Jeroen

Op zoek naar een partner voor al uw maquettes en 3D-projecten?

Studio Abstract visualiseert uw project!