Het atelier

Houtbewerkingsmachines

Deze zwaardere werktuigen vormen de bouwstenen voor iedere maquette. Dit gaande van het vervaardigen van een sterk structurele basis tot een uitgewerkte omgevingsgebouwen. Het combineren van deze toestellen zorgen voor een eerste visueel resultaat.

3D printers

In ons atelier beschikken wij 3D printers die zowel monochroom als full color modellen produceren. Een computer ontworpen design zal tot een kwaliteitsvol driedimensionaal object gerealiseerd kunnen worden.

Laser cutter

Naast driedimensionale bewerkingen zal in de maquettebouw ook tweedimentionale techinieken toegepast worden. Afhankelijk van het eindresultaat, stabiliteit en de uitwerking zal de lasercutter ons ondersteunen.

Technical drawing

Bij Studio Abstract beschikken wij over de nodige kennis om aangeleverde documentatie zoals 2D plannen te verwerken en aan te passen waar nodig. Een goed technisch inzicht is essentieel voor de bouw van een correcte maquette.

Frees

Complexere vormen waaronder landschappen zullen in respectievelijk materiaal gefreesd worden. Deze materialen zullen afhankelijk van de uitwerking van de maquette besproken worden met de klant.

Creativity

Naast onze machines en technische programma’s hebben wij ook een zeer creatief team in huis dat mee denkt met de klant. Wij brengen gedachten en ideeën samen tijdens brainstormsessies wat uiteindelijk zal leiden tot het gewenste resultaat.

Maak uw concept zichtbaar en toegankelijk

Stel een vraag aan onze
maquette bouwer

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Geef ons een seintje en we helpen u met veel plezier verder.