Transport

Transport

Een maquette transporteren

Bij Studio Abstract besteden wij ook veel aandacht aan de nazorg van onze projecten. Zo kan het zijn dat een maquette verplaatst moet worden naar verschillende locaties. Hiervoor kan u vrijblijvend gebruik maken van onze dienstverlening.

Wij zijn bereid om er voor te zorgen dat de maquette veilig getransporteerd wordt naar de gewenste bestemming. Daarnaast zal de maquette zodanig opgedeeld worden dat deze zowel voor het transport als voor toegang tot verschillende ruimtes geschikt is.

Zorgen vrij

Verzekerd transport

Wij zorgen er altijd voor dat onze maquettes een hoge graad van duurzaamheid bevatten. Uiteraard houdt het trasport van een maquette altijd risico’s in en kunnen er zich mogelijks beschadigingen voordoen. Wanneer u de verhuis door ons laat uitvoeren, is de maquette altijd gedekt dankzij onze eigen verzekeringsprocedure.

Flightcase

Beschermkoffer op maat

Indien de maquette van kleine omvang is en u wenst ze zelf te transporteren naar de gewenste bestemming, hebben wij nog een bijkomend middel dat wij u kunnen aanbieden. Zo voorzien wij ook flight cases volledig op maat!